Reklam projeleri için bebek ve çocuk oyuncu aranıyor!

Reklam projeleri için bebek ve çocuk oyuncu aranıyor!

Reklam projeleri için hem bebek, hem de çocuk oyuncu ajansları olarak hizmet vermeyi sürdürüyoruz! Sizleri kaliteli projelere kazandırmak ve aynı zamanda istihdam ortamları yaratabilmek açısından üstün bir politika çizen firmamız, tüm bu çalışmaları dahilinde ise Türkiye’de lider bir hizmeti tarafınıza ulaştırmaktadır. Kalitesinden ödün vermeyen firmamız, yapılan çalışmalar dahilinde ise her yıl 100’den fazla reklam filmi için oyuncu sunumlarını gerçekleştirmektedir.

Doğrudan ajansımız bünyesine katılmak ve projelerde kendinizi göstermek istiyorsanız tercihinizi bizlerden yana kullanmayı ihmal etmeyin. Reklam bebek ajansları konumunda her yaş aralığına ilişkin sektöre sunumlar gerçekleştiren firmamız, yapılan çalışmalar ile beraber de çıtasını hep bir adım ileri seviyelere aktarmayı başarmıştır! Böylesi öncelikli ve üstün bir hizmeti direkt olarak ele almak ve kendinizi öne çıkartabilmek açısından hemen bizimle iletişim kurmayı ihmal etmeyin. Çocuk oyuncu ajansları olarak bir tık kadar uzağınızda yer alıyor ve muhteşem çalışmalar yapıyoruz.

Bebek oyuncuları projelere kazandırmak ister misiniz?

Siz de bebeğinizi projelerde oynatmak ve para kazanmanın yanı sıra küçük yaşta TV sektörüne adapte etmek isterseniz, hemen reklam bebek ajansları konumunda yer alan başvuru formlarını tarafımıza iletin! En kısa sürede iş olanakları sunacak olan firmamız, sektör de ise sizlerin çocuklarına kalıcı bir yer edinebilme fırsatları sunmaktadır. Yapılan çalışmalar ile beraber öne çıkmak ve her geçen gün tanınan bir oyuncu konumuna ulaşabilmek artık çok kolay!

10 farklı ilde yer alan şubelerimiz sayesinde Türkiye geneli yetenek avımızı sürdürüyoruz. Bölüm oyuncusu olarak projelere sunmamızın yanı sıra ana casta da bu yıl 20’den fazla oyuncusunu dahil eden ajansımız, çocuk oyuncu ajansları olarak Türkiye’nin en çok saygı duyulan firması konumunda yer almaktadır. sizlere daha kapsamlı bir hizmet ortamı sağlamak ve aynı zamanda öne çıkan bir oyuncu konumuna ulaşabilmeniz bakımından yardımcı oluyor, bu sayede reklam bebek ajansları bünyesine doğrudan katılımı gerçekleştirmenizi sağlıyoruz.