İzmir’de eğitimli eğitimsiz oyuncular aranmakta!

İzmir’de eğitimli eğitimsiz oyuncular aranmakta!

İzmirdeki oyunculuk ajanslarımız kadrosunda yer alacak eğitimli ve eğitimsiz kişileri araştırmaya devam ediyoruz! Hemen siz de kadromuzda yer alabilmek ve sektör de önemli işlerde boy göstermek adına bizi tercih etmekten geri kalmayın. Alanında önemli bir yer edinen firmamız, bu başarısını her daim arttırabilmek ve kaliteli işlerde görev almanızı sağlamak bakımından çalıştığı gibi, bu üstün hizmetleriyle de her geçen gün daha üst konumlara çıkmaktadır.

Ek olarak modellik ajansları başvuru formu üzerinden de sizlere bazı projelerde model olarak yer alma fırsatları tanımaktayız. Çıtamızı her geçen gün daha üst konumlara çekebilmek ve kadromuzda yer alan isimlerin önünü açabilmek adına başlattığımız bu hizmetlerle beraber en kapsamlı işlerde yıldız olma fırsatları kapınıza kadar ulaşıyor! Sizlere önemli projelerin tamamında rol alma şansları veren firmamız, elde etmiş olduğu bu başarısı ile beraber her geçen gün daha fazla üst konumlara çıkmaktadır. En ihtişamlı işlerde yıldızlaşmak ve İzmirdeki oyunculuk ajansları kadrosunda yer almak adına hemen bizi tercih edin!

İzmir’in en köklü firması açıldı!

Modellik ajansları başvuru formu üzerinden bu yıl kadrosunda yer alacak isimleri belirlemiş olan firmamız, İzmir’de çekilecek olan 2 farklı sinema filmi için yeni oyuncular aramaktadır. Tüm oyuncu kadrosunu biz oluşturacağımız bu projelerde ana cast olarak görev almak istiyorsanız, siz de bir tıkla başvurunuzu gerçekleştirmekten geri kalmayın. Daha önce Avrupa Avrupa ve Entelköy Efeköye Karşı gibi sinema filmlerine, Kavak Yelleri ve İzmir Çetesi dizilerine oyuncu sunan firmamız, bu çalışmalarını arttırabilmek adına 2017 yılı itibariyle yeni adaylara istihdam tanıyor.

Hemen siz de İzmirdeki oyunculuk ajanslar bölümünden bizimle iletişime geçin, önde gelen projelerin tamamında da yıldız olarak rol alma fırsatlarına sahip olun. Her yaş grubuna hitap eden hizmet türlerini sunan ve aynı zamanda üstün projelerde rol alma fırsatları tanıyan ajansımız, bu sayede ise önem arz eden işlerin tamamında da yıldızlaşmanıza yönelik bir çalışma ortamı hazırlamayı ihmal etmemiştir.