2017 dizileri için oyuncu aranıyor!

2017 dizileri için oyuncu aranıyor!

Son dönemlerde başlattığımız dizi icin oyuncu araniyor ilanı ile beraber pek çok oyuncu adayının kaliteli projelerde boy göstermelerine yardımcı olduk. Çalışmaları çok daha üst alanlara taşıyan firmamız, lider hizmetlerinden bir an olsun ödün vermemekle beraber, kadrosunda yer alan isimlerin öne çıkmasına da aracılık etmektedir. Donanımlı bir firma izlenimini ele alan ve bugüne kadar birçok oyuncu adayının kaliteli projelerde yer almasını sağlayan firmamıza yeni kayıt dönemi başladı!

Hemen siz de oyuncu mankenler yetiştiren firmamızın bir parçası olarak kayıtlarınızı tamamlayın! Başvuru formlarını tarafımıza ulaştıran adayların incelemelerini en kısa sürede sağlıyor, daha sonrasında ise projelere ışık hızında sunumlarını gerçekleştiriyor ve birçok önemli projede görev almalarına imkanlar sağlıyoruz. Geçmişten, günümüze kadar piyasaya oyuncu yetiştirme konusunda aktif çalışmalar sunan firmamız, dizi icin oyuncu araniyor  adı altında ilanlarını sunmakta ve yeni yüzlere istihdam ortamları yaratmaktan da bir an olsun geri kalmamaktadır.

Dizi yıldızı olmanızın tam zamanı!

Ajansımız, oyuncu mankenler yetiştirme konusunda son 20 senenin en önemli casting firması olarak görülmektedir. Sektöre yeni isimler kazandırabilmeyi amaçlayan ve 20 yıldan bu yana her sezon önemli bir ismi başrol projesine dahil eden firmamız, 30’dan fazla oyuncusunu 2017 yılı itibariyle dizilere dahil etmeyi başarmıştır. ATV, kanal D, Star Tv, Fox TV gibi önemli kanalların yanı sıra TRT ve TV 8 projelerine de oyuncu sunumlarını gerçekleştirmekteyiz.

dizi icin oyuncu araniyor bölümünden başvuru formunu indirebilir, böylelikle kadromuzda yer alan bir isim olma avantajlarına doğrudan erişebilirsiniz. Sizlere sunacağımız bu muhteşem hizmetler neticesinde artık oyunculuğunuzu çok daha üst alanlara taşımak ve kaliteli projelerin tamamında rol alabilmek adına önünüzde herhangi bir engel kalmamaktadır. Tercihinizi oyuncu mankenler yetiştiren firmamıza yönelterek, başvurularınızı doğrudan tamamlayabilir ve önde gelen projelerin yıldızı konumuna ulaşmanıza da aracılık etmekteyiz.